Sahali Renovation

Though somewhat dated, this home had a stunning view and was conveniently located for the client. The client was considering selling and moving to a newer home but didn’t want to lose these benefits. The focus of this project was to increase natural light in the home and give it a new life. The kitchen and entryway were dark and had a wood ceiling that contributed to the dated feel of the home. A new design was created that used several techniques to bring natural light into the kitchen and the centre of the home. Painting the ceiling white helped the space feel light and open. We were able to repurpose the boards from the wood ceiling to clad the exterior, creating a rich, warm, and inviting entry.

“We used several techniques to bring natural light into the kitchen and the centre of the home.”

Completed 2018